måndag 25 april 2011

NU skall ja börja blogga på riktigt :)




Ja samma mat igår som idag, så bilden är från igår. Hade massa sallad, tomat o gurka till idag..mums vad gott! Men så var ja nog lite överhungrig så det blev 20 gram nötter o en emmalagas bounty bit till dessert :)

Idag var ja o fruen och träna på bare träning, en sista gång.. lite sorgligt, kanske man sticker in där en gång till innan sista maj. Men det är lite omväg. Så nu blir det SATS som vanligt och så har vi köpt medlemskap på Actic som bar bassäng i huset bredvid vår lägenhet (simma simma simma lugnt). Tog en deload type träning, lite gott, lätta vikter och mer uthållighet. Avslutade med en box tonfisk med majonnäs, balsamvinäger, peppar, cayenne peppar och färsk paprika och självklart pannkakor från frukosten ;)

Sen har ja varit ute med en väninna och kaféeat vid Akers elva. Görr mysigt, o så härligt väder det är. Känns som man säger det hela tiden, men det är så skönt. Dock inte så bra för min motivation att sitta inne och läsa. Men ja lite D-vitaminer och gott sällskap gör gott för själen.

Bild från tur igår, Påske tur:) Gick lite vilse så istället för 2 tim i skogen blev det 3 tim och 40 min.. långt men kooos:)





Nu så nerdar vi på fitnessbloggar istället för att plugga, så nu måste ja nog plugga..
ååå så blir det la mat snart igen, kvälls med 2 stekta ägg, med 2 skivor skinka, ost och en halv avocado.. mums filibaba

3 kommentarer:

  1. Visst är det kul med att blogga. För mig just nu blir det som en trädgårdsdagbok. Och så mycket vi har hunnit denna påsken. Är helnöjd. Känns bra att åka på semester nästa vecka. Synd kanske attt vi missar lite av blommande träd osv. Men man kan inte få allt.

    SvaraRadera
  2. Ja det är det, kul kul, men blir bättre sen när jag får lite mer tid och kan strukturera upp lite:)
    Vi får ringas innan ni drar! krama

    SvaraRadera
  3. Når legger du ut bilder på mææ?

    SvaraRadera